Nieuws/Entertainment
508535
Entertainment

'Playmate Kendra wil Hank dumpen'

Net nu Kendra Wilkinson en echtgenoot Hank Baskett hun huwelijkscrisis te boven zijn gekomen, is er alweer een nieuwe storm op komst.

Kendra liet weten dat ze haar man heeft vergeven voor zijn misstappen rondom zijn vermeende affaire, maar er blijkt toch iets kapot te zijn in hun huwelijk. De voormalige Playmate wil de handdoek in de ring gooien en er zou zelfs al een nieuwe liefde glooien aan de horizon.

"Kendra gaat de hele dag nonstop tekeer op de set over dat ze klaar is met Hank en dat ze van hem af wil", onthult een vriend aan InTouch. "Ze kan niet wachten tot de show klaar is zodat ze eindelijk bij hem weg kan."

In dat geval zou haar nieuwe vriendje Shawne Merriman al op haar staan te wachten. De twee hadden al een korte relatie in 2007, voordat ze verliefd werd op Hank. "Kendra vertelt de producent van haar show dat híj de liefde van haar leven is", vervolgt de bron over Merriman.

De realityster zou er geen doekjes meer om winden en Hank openlijk te kakken zetten. "Ze behandelt hem als oud vuil, schreeuwt tegen hem en kleineert hem waar iedereen bij is."

De playmate voelde zich zo vernederd toen de geruchten over haar echtgenoot de ronde deden dat Hank was vreemdgegaan met transgendermodel Ava London, dat ze besloot Hank een koekje van eigen deeg te geven door te flirten met andere mannen.

Toch voelde ze zich daar niet goed bij, zo bekende ze aan Hank. Inmiddels staat ze al open voor een nieuwe liefde. "Ze krijgt Shawne maar niet uit haar gedachten."