Nieuws/Entertainment
508541
Entertainment

Paniek op vakantie Gerard Joling

VIDEO - Gerard Joling heeft zijn vakantie op Ibiza afgesloten met een bezoek aan het politiebureau.

Zijn manager werd beroofd, nét voordat het duo weer naar Nederland zou vliegen. Twee mannen gingen er op straat vandoor met het horloge van Wino, schrijft de geschrokken Gerard op Facebook.

"De mannen sloegen op de vlucht met de scooter dwars door de terrassen heen waar mensen zaten te eten. Borden met eten, glazen en kopjes vielen van tafel", schrijft Geer. "Wino werd al snel te hulp geschoten door een Italiaanse man en obers. De obers gooide tafels om, waardoor de scooter met de mannen die het horloge van Wino hadden gesloten vielen."

De mannen wisten ondanks alle hulp toch te ontkomen met het sieraad. "Wij hebben meteen de politie ingeschakeld en aangifte gedaan", schrijft Geer, die waarschuwt voor Italiaanse bendes op Ibiza. " Lieve mensen, pas goed op en zorg dat je niet met mooie sieraden of mobiele telefoons op straat loopt."

Gerard en Wino werden door de politie geëscorteerd naar het vliegveld, en wisten daardoor hun vlucht op het nippertje te halen. (function(d, s, id) {  var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];  if (d.getElementById(id)) return;  js = d.createElement(s); js.id = id;  js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3";  fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));