Nieuws/Entertainment
508649
Entertainment

Snooki ontkent echtelijke ruzie

Snooki ontkent in alle toonaarden dat haar huwelijk wankelt, nadat haar echtgenoot ervan beticht wordt een abonnement te hebben bij vreemdgangerswebsite Ashley Madison.

De realityster snapt niks van de verhalen die de ronde doen. "Al die onzinnige aantijgingen. Stop met die verhalen. Niemand is hier in geïnteresseerd. Wie verzint deze onzin", schrijft Nicole Polizzi, zoals Snooki echt heet, nadat werd beweerd dat ze in de clinch zou liggen met haar man Jionni LaValle.

De realityster liet al eerder weten volledig achter haar man te staan en er zeker van te zijn dat haar echtgenoot niet bekend is bij de vreemdgangerswebsite die gehackt werd. "Absurd", liet ze al weten.

"Jionni is de meest bescheiden, respectvolle en trouwe ziel die ik ken." Volgens Us Weekly komt het e-mailadres van Jionni echter overeen met het adres waarmee één van de accounts op Ashley Madison is aangemaakt. Hackers plaatsten onlangs de gegevens van miljoenen gebruikers van de Canadese datingsite online.

Snooki, die bekend werd van de realityshow Jersey Shore, trouwde in november met Jionni. Het stel heeft twee kinderen, Lorenzo (2) en Giovanna (10 maanden).