Nieuws/Entertainment
524790985
Entertainment

Ondanks commotie Harry en Meghan: Catherine viert 38e verjaardag

Catherine mag 38 kaarsjes uitblazen.

Catherine mag 38 kaarsjes uitblazen.

Catherine mag vandaag 38 kaarsjes uitblazen. Waarschijnlijk is deze verjaardag voor de hertogin minder feestelijk dan normaal: Harry en Meghan domineren namelijk het nieuws met de bekendmaking dat zij een stap terugnemen uit het Britse koningshuis. Toch laat Keningston Palace Catherines verjaardag donderdag niet onopgemerkt voorbij gaan. Op sociale media verschijnt donderdag een foto van de hertogin.

Catherine mag 38 kaarsjes uitblazen.

Catherine mag 38 kaarsjes uitblazen.

Catherine is voor de foto gekleed in een spijkerbroek, een blauwwit geruit shirt en een lichtgrijze trui. De foto lijkt te zijn genomen bij Anmer Hall, het landhuis van William en Catherine in Norfolk. „Bedankt iedereen voor alle lieve berichten op de verjaardag van de hertogin van Cambridge”, luidt het bijschrift bij de foto.

Catherine viert haar verjaardag in huiselijke kring, met prins William en hun kinderen prins George, prinses Charlotte en prins Louis. De verjaardagsfoto is gemaakt door Matt Porteous, die de hertogin en haar gezin vaker voor de lens heeft gehad. Hij maakte de afgelopen jaren naam met doopfoto’s van prins Louis, de verjaardagsportretten van prins George en de kerstkaarten van de familie.

Prins Charles en Camilla besteden op sociale media ook aandacht aan de verjaardag van hun schoondochter, met een reeks archieffoto’s van Catherine in functie.