Entertainment/Gossip
527286654
Gossip

’Daten met Jessica Simpson zou schadelijk zijn voor reputatie sterren’

Volgens Jessica Simpson (40) werd het bekende mannelijke artiesten afgeraden om een relatie met haar aan te gaan, nadat ze gescheiden was van haar eerste echtgenoot Nick Lachey.

Simpson liet in een interview met Drew Barrymore weten dat diverse PR medewerkers van de desbetreffende zangers absoluut niet wilden dat hun cliënten iets met Jessica kregen, ’omdat dat schadelijk zou zijn voor hun carrière’.

„Ik was de persoon waarbij elke man uit de buurt moest blijven. Want ik zou schadelijk zijn voor zijn reputatie en na een ’fling’ met mij zouden die mannen nooit meer aan de bak komen. Nou, ik kan je zeggen: ik ben met een aantal artiesten ’omgegaan’, waarvan het van sommigen niet eens bekend is geworden dat we iets hadden. Want ik heb daar nooit mee te koop gelopen”, aldus Jessica.

Een relatie die wèl heel bekend werd, was die met John Mayer. Jessica en John waren van 2006 tot 2007 samen en dat was genoeg voor de zangeres om daarover te schrijven in haar biografie. Ook werd ze een poosje gelinkt aan Maroon 5-zanger Adam Levine.

Inmiddels is Jessica al bijna zeven jaar getrouwd met Eric Johnson, met wie ze drie kinderen heeft: Maxwell Drew, 9, Ace Knute, 7 en Birdie Mae van 2.