Entertainment/Sterren
528874555
Sterren

Angelina Jolie vindt veel steun bij haar kinderen: ’Het zijn coole mensen’

Angelina Jolie met haar zes kinderen.

Angelina Jolie met haar zes kinderen.

Vijf jaar geleden kwam er een einde aan het liefdessprookje van showbizzkoppel Angelina Jolie en Brad Pitt, maar gelukkig voor de actrice vindt ze veel steun bij hun zes kinderen. Volgens de 45-jarige Hollywoodster zijn Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox en Vivienne ’coole mensen’.

Angelina Jolie met haar zes kinderen.

Angelina Jolie met haar zes kinderen.

Haar kinderen – de oudste is negentien, de jongsten zijn twaalf – zijn erg sterk, zo vertelt Jolie aan E! News. „Natuurlijk word je soms wakker en denk je: ik moet zorgen dat het goed met ze gaat, dat het mentaal goed met ze gaat. Maar eerlijk gezegd is het een paar jaar geleden omgeslagen en denken zij sindsdien: ik moet ervoor zorgen dat het goed gaat met mama.”

De actrice is erg hecht met haar kinderen. „We zijn echt een team, dus ik heb het heel erg getroffen. „Ik ben iemand die zich altijd snel zorgen maakt, maar ik hoef me over hen geen zorgen te maken. Het zijn coole mensen.”

Angelina heeft geen nieuwe liefde gevonden na Brad en dat zit er voorlopig ook niet in. De actrice heeft een „lange lijst” met dingen waar ze op afknapt. LachendL „Ik ben al een lange tijd alleen.”