Nieuws/Entertainment
528953710
Entertainment

Beveiligers Juice Wrld opgepakt voor wapenbezit

Twee bodyguards die aanwezig waren toen rapper Juice Wrld zondag overleed, zijn opgepakt. De mannen bleken in het bezit te zijn van vuurwapens.

De 21-jarige rapper werd volgens de politie met stuiptrekkingen aangetroffen op de luchthaven, zo meldt The Post. Ook zou hij uit zijn mond hebben gebloed. Juice Wrld werd op dat moment vergezeld door tien tot twaalf man, inclusief de bemanning van zijn privévliegtuig en zijn beveiliging. Twee bewakers bleken vuurwapens bij zich te dragen.

Hoewel de mannen wel in het bezit waren van de juiste vergunning, hadden zij geen toestemming de wapens bij zich te dragen op de luchthaven. Ze zijn gearresteerd en beschuldigd van verboden wapenbezit. Er is geen andere smokkelwaar aangetroffen. Volgens een woordvoerder van de politie werkten alle leden van de groep mee.

Juice Wrld vloog zondag van Los Angeles naar Chicago. Aan boord van het vliegtuig werd hij nog gefilmd, terwijl er ogenschijnlijk niets met hem aan de hand was. Kort na de landing werd de rapper volgens The Post getroffen door een hartstilstand en werd hij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar hij om 15.15uur werd doodverklaard.

De officiële doodsoorzaak is nog niet bekend. Maandag vindt een autopsie plaats.