Entertainment/Gossip
530456221
Gossip

’Pete Davidson stopt na acht jaar bij Saturday Night Live’

Pete Davidson

Pete Davidson

Pete Davidson is deze zaterdag voor het laatst te zien bij de Amerikaanse sketchshow Saturday Night Live (SNL). Hij zal niet meer terugkeren na de laatste aflevering van het huidige seizoen, melden doorgaans goed ingevoerde media als Variety en Deadline.

Pete Davidson

Pete Davidson

Davidson is niet de enige die stopt na de finale van het 47e seizoen. Volgens Variety keren ook andere oudgedienden als Kate McKinnon, Aidy Bryant en Kyle Mooney niet terug. Een reden voor het vertrek van de comedians wordt niet gegeven en is ook nog niet officieel bevestigd.

Saturday Night Live wordt al sinds 1975 uitgezonden en zorgde voor de grote doorbraak van veel komieken. Zo waren onder anderen Eddie Murphy, Dan Aykroyd, Steve Martin en Jimmy Fallon in het programma te zien.

Relaties

Ook de 28-jarige Davidson, die al sinds 2014 onderdeel uitmaakt van de cast, werd door SNL bekend. Daarnaast komt hij vaak in het nieuws vanwege zijn relaties met verschillende vrouwelijke beroemdheden. Zo was hij verloofd met Ariana Grande en datete hij met onder anderen Phoebe Dynevor en Kate Beckinsale.

Inmiddels heeft Davidson al een tijdje een relatie met Kim Kardashian, die hij tijdens opnames van SNL leerde kennen. In een sketch speelden ze Aladdin en Jasmine en kusten ze tijdens de scène.