Nieuws/Entertainment
534178614
Entertainment

Tatoeërder Aaron Carter: eerst gecheckt of hij mentaal in orde was

Aaron Carter

Aaron Carter

Alhoewel menigeen al flink schrok van de nieuwe tatoeage op de zijkant van het gezicht van Aaron Carter. had de zanger eigenlijk een nog grotere tattoo gewild. Dat laat de tatoeëerder van zijn nieuwe lichaamsversiering weten aan TMZ.

Aaron Carter

Aaron Carter

Deze Herchell Carrasco was afgelopen vrijdag geboekt om nieuw werk op de borst van Aaron te zetten. Eenmaal thuis bij de voormalig kindster kreeg hij een ander verzoek. Aaron had het idee gekregen om een afbeelding van Medusa middenin zijn gezicht vast te leggen. Carrasco weigerde. „Ik wilde niet zijn hele gezicht bedekken, dat kon ik gewoon niet”, aldus de tatoeëerder. De twee kwamen tot het compromis de tatoeage op de slaap van Aaron te centreren.

Aaron zou in eerste instantie een cover van GQ uit 2013 waarop Rihanna als Medusa poseert slechts als inspiratie aan Carrasco hebben gegeven. Later besloot hij dat dat precies de afbeelding was die hij wilde, waardoor de zangeres nu op de zijkant van Aarons gezicht is vastgelegd.

Carrasco verklaart dat hij altijd checkt of zijn klanten mentaal in orde zijn voor ze een tatoeage laten zetten. Hij oordeelde dat dat het geval was en zegt dat hij Aaron geen andere drugs dan wiet heeft zien gebruiken op de dag van zijn afspraak.