Nieuws/Entertainment
540920931
Entertainment

Justin Bieber en Chance the Rapper geven kwart miljoen aan fans

Justin Bieber en Chance the Rapper vieren het succes van hun single Holy door maar liefst 250.000 dollar weg te geven aan fans. Ze willen fans die ’getroffen zijn door deze moeilijke tijden’ helpen door hen een financieel steuntje in de rug te geven.

„Bedankt voor de liefde voor Holy. We werken samen met Cash App om in totaal 250.000 dollar weg te geven aan degenen die door deze moeilijke tijden zijn getroffen. Vertel ons je verhaal en gebruik #JBChanceHoly om mee te doen”, schreven zowel Justin als Chance donderdagavond op sociale media.

Inmiddels hebben tal van fans hun verhaal gedeeld én hun blijdschap geuit. De zanger en rapper blijken al verschillende fans te hebben geholpen met hun collegegeld, schulden en andere rekeningen.

Zo kreeg ene Katy maar liefst 500 dollar nadat zij had verteld dat haar huis, het huis van haar moeder en dat van haar vriend was beschadigd door storm Laura. „Justin, ik ben aan huilen o pmijn werk. Je hebt geen idee hoeveel ons dit zal helpen. Ontzettend bedankt, ik kan je niet genoeg bedanken. Ik houd zoveel van je!”, deelde ze samen met een screenshot van de gekregen donatie.