Nieuws/Entertainment
542274
Entertainment

Single Gwen Stefani draagt statement-ring

Het doek is definitief gevallen voor golddigger Gavin Rossdale. Gwen Stefani heeft haar peperdure trouwring niet alleen afgedaan maar ook vervangen.

Gwen is voor het eerst sinds de bekendmaking van haar scheiding op de rode loper verschenen. De zangeres was aanwezig bij de persconferentie van het nieuwe seizoen van de Amerikaanse versie van The Voice in Los Angeles waar zij zal terugkeren als jurylid.

Volgens de Britse Daily Mail probeerde Gwen een statement te maken met haar nieuwe ring. Waar vorige maand nog een diamanten trouwring schitterde, heeft de moeder van drie zoons het exemplaar vervangen met een door tweeën gebroken gouden parelring. De nieuwe aanwinst zou symbool staan voor haar eveneens gebroken huwelijk.

Golddigger

Het geliefde Hollywood-koppel ligt na een huwelijk van bijna veertien jaar in een vervelende scheiding. Doordat de twee geen huwelijkse voorwaarden hebben, zou de Bush-zanger de helft van Gwens fortuin opeisen. Omdat het vermogen van de No Doubt-zangeres wordt geschat op ruim honderd miljoen euro,  wil Gwen met een onbekend bedrag haar echtgenoot afkopen.

Gavin, zelf goed voor ruim 17 miljoen, zou volgens zijn advocaat alles uit het huwelijk willlen halen en het aanbod van Gwen niet accepteren.

Gwen (45) zou de scheiding hebben ingediend omdat ze vermoedde dat Gavin (49) vreemdging. Geruchten gaan dat hij de nanny meer dan leuk vond.

Bekijk Stefani's nieuwe ring hier.