Nieuws/Entertainment

Ook Courteney Cox ondergaat metamorfose

Door van onze redactie

Courteney Cox lijkt toegegeven te hebben aan het schoonheidsideaal van Hollywood. Ze verscheen deze week samen met verloofde Johnny McDaid op de rode loper met een wel erg strak getrokken gezicht.

Na het zien van de foto's speculeerden fans dat Courteney er uit ziet alsof ze onder het mes is gegaan. De Friends-actrice zelf gaf recent toe dat ze wel botox gebruikt, maar dat ze nooit aan haar uiterlijk zou laten sleutelen.

"Johnny vindt die hele Hollywood-look helemaal niet aantrekkelijk, dus ik voel niet de druk om er als een 20-jarige uit te blijven zien," zei ze in een eerder interview met OK! magazine.

Het lijkt er toch op dat Courteney de trend doorzet van

Beste vriendin Jennifer Aniston smeekte haar vriendinnen recent om vooral van hun gezicht af te blijven. "Ze doen de meest vreselijke dingen om er leeftijdsloos uit te zien. Ik ben blij dat ik kan leren van hun vergissingen, want ik wil dat absoluut niet. Mijn hart breekt als ik zie hoe ze eruit zien. Ik denk dan: als je eens wíst hoeveel ouder je nu lijkt. Ze proberen de tijd stil te zetten, maar het enige dat je ziet is een onzeker persoon die zichzelf niet gewoon ouder laat worden."

Lees meer over