Nieuws/Entertainment
543911559
Entertainment

Louis Tomlinson komt naar Amsterdam

Louis Tomlinson

Louis Tomlinson

Een dag nadat Louis Tomlinson zijn debuutalbum had aangekondigd, heeft de voormalig One Direction-zanger opnieuw goed nieuws voor zijn fans. Louis gaat volgend jaar ook op wereldtournee en reist daarmee ook naar Nederland.

Louis Tomlinson

Louis Tomlinson

De Brit staat op 19 maart in AFAS Live in Amsterdam, maakte concertorganisator MOJO donderdag bekend. De kaartjes zijn vanaf volgende week vrijdag te koop.

De zanger, die op 31 januari zijn soloplaat Walls uitbrengt, trapt het Europese deel van zijn wereldtour op 9 maart af in Barcelona. Na stops in onder meer Berlijn, Parijs en Londen reist Louis door naar landen als Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, Amerika en Canada.

Manchester

De 27-jarige Louis bracht donderdag ook zijn nieuwe single We Made It uit. Het nummer werd geïnspireerd door de avondjes stappen in Manchester tijdens de begindagen van One Direction.

„Elke keer dat ik vrij had, ging ik naar Manchester voor een avondje uit met mijn vrienden. Dan besefte ik dat ik niet meer in de echte wereld leefde en dat miste ik. Ik hield ervan om normaal, roekeloos en onnozel te zijn. Het was de perfecte uitlaatklep. We bleven de hele nacht wakker en praatten over onze dromen en wat er van ons terecht zou komen. Die leeftijd is zo spannend. Je hebt geen idee wat de toekomst in petto heeft, maar alles is nog mogelijk.”