Nieuws/Entertainment
544269020
Entertainment

Komt er ooit nog een huwelijk voor prinses Beatrice?

Het zou vrijdag eigenlijk de trouwdag zijn van prinses Beatrice en haar verloofde Edoardo Mapelli Mozzi. Vanwege de coronacrisis werd de huwelijksvoltrekking echter uitgesteld. Maar een datum is er nog steeds niet en het lijkt erop dat de toch al veel geplaagde huwelijksplannen van prinses Beatrice voorlopig in de ijskast blijven...

In april werd duidelijk dat door de strenge lockdownmaatregelen in het Verenigd Koninkrijk het huwelijk niet zou kunnen plaatsvinden. Het stel zou elkaar het jawoord geven in St. James’s Palace in Londen, met daarna een receptie in de tuin van Buckingham Palace. De tuinen van het paleis blijven ook in de zomermaanden gesloten, waardoor er de komende tijd geen plek kan zijn voor een bruiloft.

„Ze zijn helemaal niet meer met hun huwelijk bezig, er spelen nu veel grotere zaken. Daarom wordt er ook niets meer veranderd, pas als de tijd rijp is zullen er nieuwe plannen gemaakt worden”, vertelt een woordvoerder van de twee tegen de Daily Express.

Wanneer de bruiloft zal plaatsvinden, is nog niet bekendgemaakt. De Italiaanse verloofde van prinses Beatrice wil daarbij ook graag zijn familie over laten vliegen, waardoor ook die factor nog meespeelt in het kiezen van een nieuwe datum.

Van het zo gedroomde sprookjeshuwelijk is intussen al lang geen sprake meer. Eerder was het huwelijk al uitgesteld door het enorme schandaal rond prins Andrew. Daarmee werd ook de kans op een tv-huwelijk al gauw definitief verkeken. Heel groots zullen Beatrice en Edoardo het feest nu sowieso niet meer kunnen vieren.