Nieuws/Entertainment
544888
Entertainment

Huis Erik en Caroline flink onder water

GTST-stel 'gedwongen' in soap

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn, ook bekend als Ludo en Janine in GTST, kunnen maar beter niet uit de soap worden geschreven.

De twee hebben een dubbel inkomen bij Goede Tijden, Slechte Tijden en wonen riant. Erik (54) en Caroline (53) zijn eigenaar van een statig pand in Amstelveen.

Ze kochten het voor ruim 544.000 euro, maar met een hypotheek van 1,1 miljoen. Later werden er nóg twee hypotheken op het huis afgesloten. De eerste van anderhalve ton voor een verbouwing, de tweede, van 1,5 miljoen, blijkt een geldlening in Zwitserse Franken te zijn, zoals Privé ontdekte bij het inzien van de akte.

De hypotheeklast is 2,8 miljoen, maar het huis wordt getaxeerd op 1,6 miljoen en staat daarmee flink onder water. Vanwege de torenhoge leningen lijkt het koppel gedwogen om tot het einde der tijden hun werk vast te houden in de soap.

Erik en Caroline lijken voor minimaal nog een seizoen werk te hebben, ze zijn allebei opgedoken op de nieuwe castfoto van de serie. Maar ook Ferry Doedens, die inmiddels is ontslagen, staat daar op. Hij is nog even te zien in de soap, die aanstaande maandag aan een nieuwe seizoen begint.

Meer zó woont GTST, zoals Beau Schneider (Tim) en Marjolein Keuning (Maxime) in de rubriek Ster&Huizen, nu in Privé.

Weekblad Privé is te downloaden via de app voor de iPad

En voor Android (via Google Play)