Nieuws/Entertainment
545515121
Entertainment

Onherkenbare Bella Hadid op catwalk bij Marc Jacobs

Bella Hadid in de show van Marc Jacobs

Bella Hadid in de show van Marc Jacobs

Net als in voorgaande jaren wist Marc Jacobs zijn publiek weer te verrassen tijdens zijn show bij New York Fashion Week. De mode-ontwerper, die zijn herfst-wintercollectie van 2020 toonde, had ditmaal Miley Cyrus gestrikt als een van zijn modellen op de catwalk. Maar ook zorgde hij voor een opmerkelijke transformatie van Bella Hadid. Dit meldt Vogue.

Bella Hadid in de show van Marc Jacobs

Bella Hadid in de show van Marc Jacobs

De nieuwe look van Bella Hadid is vooral te danken aan een pruik die ze over haar eigen haar heendraagt. Het is trendsetter Guido Palau, die als haarstylist verantwoordelijk is voor de pruik. „Het is heel erg uit een ander tijdperk”, verklaart hij aan het modemagazine. De look doet hem denken aan de typische stijl van actrice Anne Bancroft, die Mrs. Robinson speelde in The Graduate uit 1967. „Wat mij betreft maakt dat het nog meer edgy. Omdat je deze look juist niet meer zoveel ziet.”

Miley Cyrus droeg een zwarte croptop en zwarte broek en hield een jas in zebra-print over haar arm.

Ook Gigi Hadid en Kaia Gerber waren te zien in de show.

Cyrus en Jacobs zijn al jaren goed bevriend en werkten eerder samen. In 2014 was ze te zien als model voor de campagne van het label. En vorig jaar ontwikkelden de twee een samen een speciale hoodie, waarvan de opbrengsten naar Miley's Happy Hippie Foundation gingen.