545775
Entertainment

Sonja Silva 'dik tevreden' na maagverkleining

Sonja Silva is aan het bijkomen van haar maagverkleining. Ze heeft wat ongemakken, maar is toch 'dik tevreden'. "Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb! Ik kan niet wachten tot ik resultaat zal zien!"

Sonja omschrijft op haar weblog wat ze meemaakt, nadat ze dinsdag onder het mes ging om haar maag te laten verkleinen. "Ik had wel echt even pijn de eerste dag, maar dit waren voornamelijk de gassen die er in mijn buik gespoten zijn. Die stond er helemaal bol van, ik leek wel 7 maanden zwanger!" Ze liep vervolgens hard boerend door het ziekenhuis, wat haar applaus van de verpleegsters opleverde.

"De operatie is goed gegaan. Ik had alleen een kleine bloeding waardoor ik een nachtje langer moest blijven ter observatie." Inmiddels is Sonja 'opnieuw aan het leren eten': "Met babyhapjes…want anders gaat het pijn doen. Zodra ik vol zit, wat in dit geval al na drie hapjes is, dan stop ik een half uur."

Sonja, die bekend werd als vj bij TMF en in 1997 de finale van Miss Nederland won, begon enkele weken voor de operatie met afvallen. Destijds woog ze 106 kilo.