Nieuws/Entertainment
545817
Entertainment

Nanny duikt op in huwelijkscrisis Gisele Bündchen

De nanny die het huwelijk van Ben Affleck en Jennifer Garner geruïneerd heeft, zou ook een rol spelen in de huwelijkscrisis van Gisele Bündchen en Tom Brady.

Kindermeisje Christine Ouzounian, die de lakens zou hebben gedeeld met Ben Affleck, de vader van haar oppaskinderen, kan het blijkbaar ook erg goed vinden met de echtgenoot van Gisele.

Op het internet circuleert een foto van de nanny in een privéjet. Het kiekje zou in juni zijn gemaakt toen Christine onderweg was van de Bahamas naar Las Vegas mét Ben en American-footballspeler Tom Brady, Giseles man.

Opvallend aan de foto is de vele ringen die de vrouw draagt. Het zijn volgens Amerikaanse media vier ringen die Tom heeft verdiend door met zijn team Super Bowl-wedstrijden te winnen.

Boze tongen beweren nu dat Christine ook een van de redenen is van de huwelijkscrisis waarin Gisele en Tom momenteel in zouden verkeren. Vrienden van het stel lieten eerder weten er niet helemaal zeker van te zijn dat de twee hun 6-jarige huwelijk kunnen redden.