Nieuws/Entertainment
545879
Entertainment

Joe Manganiello wil grote bruiloft met zijn Sofia

Niet Sofia Vergara maar verloofde Joe Manganiello wil een grote bruiloft met allerlei toeters en bellen.

Geruchten gaan rond dat Sofia Vergara (43) en Joe Manganiello (38) nog dit najaar in het huwelijksbootje stappen.

Als het aan Sofia ligt, geeft ze haar verloofde het jawoord het liefst in Las Vegas. "Ik heb hem proberen te overtuigen om stiekem onder ons tweetjes in Vegas te trouwen, maar dat zag hij niet zitten", vertelt de Colombiaanse schone tegen Het Laatste Nieuws.

Joe stapt voor het eerst in het huwelijksbootje en wilt dit zo uitgebreid mogelijk doen. "Het wordt een grote bruiloft, met heel wat toeters en bellen. Omdat Joe het zo wil", vervolgt de Modern Family-actrice.

Geheim

De voorbereidingen voor het Hollywood huwelijk van het jaar zijn al in volle gang. "Ik heb al een locatie gevonden waar je niet zo maar binnen geraakt. Dat is al een mooi begin", aldus de actrice.

"Ik wil geen helikopters en gekke toestanden op mijn huwelijk! Niet alleen voor ons, maar ook omdat we willen dat onze gasten er met volle teugen van kunnen genieten. Het is erg speciaal voor Joe omdat het zijn eerste huwelijk is. We gaan het dus zo privé mogelijk houden."

Ondanks de poging om hun speciale dag zo geheim mogelijk te houden, is het nieuws al gelekt dat het stel waarschijnlijk op 22 november trouwt in het Breakers Palm Beach Resort in Florida in het bijzijn van maar liefst 800 gasten.

De Magic Mike-acteur ging in december op zijn knieën voor Vergara. De twee waren toen een halfjaar samen.