Nieuws/Entertainment
545946
Entertainment

Ruby Rose grapt over Justin Bieber gelijkenis

VIDEO - Orange Is the New Black-actrice Ruby Rose kan er niet mee zitten dat ze qua uiterlijk veel weg heeft van Justin Bieber, maar of hij dat ook zo voelt?

De knappe en androgyne Ruby Rose heeft in een korte tijd een enorme schare aan fans ontwikkeld, sinds ze de rol van Stella Carlin in Orange Is the New Black vertolkt. Niet alleen haar enorme fanclub zorgt voor de gelijkenis met Justin Bieber, volgens velen lijken de twee sterren sprekend op elkaar door haar androgyne uiterlijk.

"Het moet heel frustrerend voor hem zijn", grapt Ruby op de vraag wat ze vindt van de veelgenoemde vergelijking. Niet alleen hun kapsel en gezicht vertonen opvallende gelijkenissen, ze zijn beiden ook erg van tatoeages. Zo onthulde Ruby in Conan dat er meer dan zestig inktplaatjes op haar lijf prijken.

Gelukkig voor beide sterren zijn de twee goed bevriend geraakt en kunnen ze smakelijk lachen om de grappen die er over hen worden gemaakt. Ruby brengt regelmatig tijd met Bieber door en promootte zelfs zijn nieuwe muziek.

Ondanks dat Ruby pas in seizoen 3 van de populaire Netflix-serie een rol speelt, past ze perfect tussen de andere actrices die enorm hecht met elkaar zijn. "Ze is interessant, mensen vinden haar zo leuk omdat ze lieflijk is. Plus dat ze een cool accent heeft!", onthulde OITNB-hoofdrolspeelster Taylor Schilling al.

Maar, ook haar collega's is de vergelijking met de getroubleerde popster opgevallen. "Ze paste perfect in de groep. Ik mocht haar eigenlijk gewoon Justin Bieber noemen voor de camera, al doe ik dat niet in het echte leven", grapte medespeelster Laura Prepon.