Nieuws/Entertainment
547470
Entertainment

Caitlyn Jenner oefent met selfies

Als Caitlyn Jenner de prijs voor Social Media Queen op de Kids Choice Award wil willen, moet ze nog wel éven wat actiever worden op sociale media.

Gelukkig kan ze in de leer bij haar familie. De Kardashian- en Jenner meiden hebben allemaal miljoenen volgers op Instagram en Twitter en maken de hele dag selfies tot ze erbij neer vallen.

Vrijdag is de familie lekker bezig geweest met een heuse 'selfie sessie', zo lijkt het. De ene na de andere foto met Kim, Khloe en Kourtney Kardashian met stiefzussen Kylie en Kendall Jenner en hun moeder Kris Jenner kwam voorbij. Zwoele blikken, getuite lipjes en af en toe een schattige lach - alles werd uit de kast gehaald. Zelf houdt Caitlyn het liever classy met een zelfverzekerde glimlach.

Het lijkt erop dat ex-geliefden Kris Jenner en Caitlyn nog steeds vrienden zijn. Hun dochter Kim staat vrolijk met allebei haar ouders op de foto, de eerste van het trio sinds de geslachtstransformatie van stiefvader Bruce die nu als vrouw door het leven gaat.

Caitlyn, die vroeger als man door het leven ging als Bruce Jenner, heeft op haar eigen Instagram pagina nog maar één selfie staan, maar daar zal gauw verandering in moeten komen. Zo schreef ze bij die ene foto: "Een social media koningin kan niet bekroond worden zonder selfies, dus dit is mijn eerste!"