Nieuws/Entertainment
547654
Entertainment

Prince Jackson negeert zieke opa

Prince Jackson heeft geen goede beurt gemaakt bij zijn familie. Terwijl opa Joe in het ziekenhuis lag, maakte kleinzoon Prince zich druk om hele andere zaken.

De 87-jarige vader van de overleden King of Pop  belandde eind juli in het ziekenhuis in Brazilië door een overdosis Viagra. Joe Jackson slikte maar liefst drie erectiepillen na een gezellig avondje met een groep jonge aantrekkelijke dames, wist een lokale krant te melden.

Dochter Janet en andere leden van de Jackson familie vlogen direct naar São Paolo, om bij Joe te zijn. Kleinzoon Prince deed geen moeite en werd tijdens de ziekenhuisopname van zijn opa gefotografeerd op een jacht in Miami.

"Prince is altijd een onverantwoordelijke en lichtelijk egoïstische jongen geweest", vertelt een bron aan RadarOnline. "De andere kinderen van de Jacksons maken zich erg druk om hun opa, maar Prince niet. Hij is vooral bezig met zijn vrije tijd en hoe hij die op een leuke manier kan besteden."

Volgens de ingewijde is oma Katherine teleurgesteld in de zoon van Michael Jackson. "Dat voelt ze constant. Dus dat hij er dit keer niet was, is eigenlijk geen verrassing voor haar."