Nieuws/Entertainment
547686
Entertainment

In scheiding van Gavin Rossdale

Gwen Stefani wil echtgenoot afkopen

Gwen Stefani, die in scheiding ligt, heeft haar echtgenoot geld geboden om haar fortuin te beschermen. Maar Gavin trapt er niet in.

Gavin en Gwen hebben geen huwelijkse voorwaarden, schrijven Amerikaanse media. Daarom zou hij recht hebben op de helft van haar miljoenen. En dat zijn er nogal wat. De No Doubt-zangeres heeft een geschat vermorgen van honderd miljoen euro.

Gwen, die ook coach is bij de Amerikaanse versie van The Voice, werd voor haar huwelijk in 2002 nog geadviseerd een en ander te laten vastleggen, met het oog op haar fortuin. "Maar dat vond ze niet nodig, omdat ze ervan uitging dat het liefdessprookje eeuwig zou duren", zegt een ingewijde.

De moeder van drie zoons wil met een onbekend bedrag haar echtgenoot afkopen. "Gwen wil hem niet blijven onderhouden en ze is van mening dat wat van haar is, van haar is." Bush-zanger Gavin, zelf goed voor ruim 17 miljoen, bijt vooralsnog niet. "Zijn advocaat wil er alles uithalen wat erin zit."

Gwen (45) zou willen scheiden omdat ze vermoedde dat Gavin (49) vreemdging. geruchten gaan dat hij de nanny meer dan leuk vond. Klinkt als een gevalletje Ben Affleck - Jennifer Garner...