Nieuws/Entertainment

’Russell Brand beloont echtgenote voor huwelijk’

Laura Gallacher en Russell Brand

Laura Gallacher en Russell Brand

Hollandse Hoogte

Russell Brand zou zijn vrouw vlak na hun huwelijk ’beloond’ hebben met meer dan 300.000 pond. Dat schrijft de Daily Mail vandaag. De ’bruidsschat’ is gegeven in de vorm van een vijftig procent aandeel in het bedrijf dat zijn inkomsten beheert.

Laura Gallacher en Russell Brand

Laura Gallacher en Russell Brand

Hollandse Hoogte

Uit documentatie van het bedrijf leidt de krant het bedrag af dat Russell Brand zijn vrouw Laura Gallacher gegeven moet hebben, precies zes dagen na hun formele trouwbeloften. Hij kan het missen: ondanks dat de acteur zich uitspreekt tegen het kapitalisme en ’winst’ een vies woord vindt, heeft de Britse Hollywoodster voor zichzelf een fortuin van meer dan 10 miljoen pond weten te vergaren.

Nieuw leven

Laura Gallacher datete tien jaar geleden voor het eerst met Russell Brand, toen hij al volop als seksverslaafd bekend stond. Hij schijnt met meer dan duizend vrouwen het bed te hebben gedeeld. Ook was hij kort getrouwd met Katy Perry die hij volgens de geruchten per sms dumpte.

De man met wie Laura Gallacher in augustus trouwde, is echter een nieuwe Russell Brand: hij vond zichzelf opnieuw uit als spirituele zelfhulpgoeroe die kippen houdt op zijn toevluchtsoord ter waarde van 3,3 miljoen pond in Oxfordshire. En sinds hij vader werd van dochter Mabel, in november vorig jaar, is hij volgens zichzelf een nieuw leven begonnen. „Al wil dat niet zeggen dat ik in de toekomst geen fouten zal maken”, dekt hij zich toch even in.

Lees meer over