Nieuws/Entertainment
547786
Entertainment

Boer is toeristische trekpleister

Hetty klaar met aandacht Geert

Boer Geert is voor veel vrouwen dé attractie deze zomer, maar daar is zijn Boer zoekt Vrouw-verovering Hetty niet zo blij mee.

Er arriveren iedere week wel een, of twee, touringcars op het erf van 'toeristische trekpleister' Geert in het Groningse Mussel. De Boer zoekt Vrouw-deelnemer van het afgelopen seizoen vindt het allemaal prachtig, vertelt hij aan Shownieuws.

"Het is een raar gevoel dat mensen voor jou komen, maar het is wel zo. Ik maak er ook tijd voor en ga met ze praten. Dan vragen ze 'hoe is het met boer Geert?' En even op de foto met boer Geert."

De agrariër, die aardbeien verbouwt, zit midden in het oogstseizoen. Zijn geliefde Hetty heeft haar baan in de horeca opgezegd en helpt nu mee op de boerderij. "Gezellig en lekker druk! Mijn naam staat nu zelfs op de kassa, dus ik hoor er nu echt bij. Ik verkoop de heerlijke aardbeien en alle verdere zomerse producten", vertelde ze eerder.

Maar die drukte vindt Hetty inmiddels minder gezellig, met alle fans die het erf overspoelen. Geert: "Hetty houdt niet zo van die aandacht. Die is er een beetje klaar mee."

De boer koos in de datingshow van Yvon Jaspers in maart voor Hetty. Zijn logees Ada en Mary vielen af. Door zijn gezoen en geknuffel werd hij als snel bestempeld als 'geile Geert'. Dat beeld onstond volgens hem omdat hij door het programma zo werd neergezet.