Nieuws/Entertainment
547829
Entertainment

'Ben Affleck betaalt luxe hotel voor nanny'

De nanny waarmee Ben Affleck een affaire zou hebben, is ondergedoken in een hotel in Los Angeles. De rekening van haar luxe verblijfplaats gaat naar de acteur.

"Christine geniet van haar verblijf in het hotel", fluisteren ooggetuigen tegen People. "Ze gedraagt zich alsof ze op vakantie is. Ze is meerdere malen bij het zwembad gespot. Ze ziet er ontspannen en blij uit. Ze vermaakt zich met vriendinnen, leest tijdschriften en zit veel aan de telefoon."

Eind juni kondigden Ben en Jennifer aan na tien jaar huwelijk te gaan scheiden. De laatste tijd wordt gefluisterd dat Christine Ouzounian een rol heeft gespeeld in de breuk. Jennifer heeft haar in ieder geval ontslagen als nanny van hun drie kinderen.

Ben heeft de affaire ontkend en bronnen zeggen dat hij enkel beleefd wilde zijn tegen de vrouw die voor zijn kinderen zorgt, maar inmiddels zijn nieuwe foto’s opgedoken waarin te zien is hoe zij hem vorige maand lachend een champagnefles overhandigde.

Bovendien claimt een vriendin van de nanny dat er dagelijks urenlang contact plaatsvindt tussen de twee. "Hij heeft telefoons gekocht die alleen voor elkaar bedoeld zijn."