Nieuws/Entertainment
547844
Entertainment

'Er zijn geen slechte gevoelens tussen ons. Het zit goed'

Momo: Sylvie en ik zijn vrienden

Maurice 'Momo' Mobetie heeft voor het eerst iets losgelaten over de breuk met Sylvie Meis.

Wat de reden van de breuk is wil Momo niet zeggen, maar volgens hem is er in ieder geval geen sprake van ruzie tussen hem en Sylvie.

"We zijn vrienden. Er zijn geen slechte gevoelens tussen ons. Het zit goed. Ik praat liever niet over mijn privé-leven, maar alles zit goed en dit is de waarheid", aldus de Zwitser in een exclusief interview met Shownieuws.

In hetzelfde interview geeft de clubpromotor af op Duitse bladen, die schrijven dat hij zijn bekende ex-vriendin gebruikt zou hebben om er zelf beter van te worden. "Weet je, ik werk met Roberto Cavalli, ik werk met Beyoncé. Dat is niet te vergelijken met Sylvie Meis op de wereldwijde markt. Begrijp me niet verkeerd; zij betekende meer voor mij dan die artiesten en dit is slechts werk. Maar ik zit niet verlegen om publiciteit."

Aan de relatie tussen Sylvie en Momo kwam begin deze week abrupt een einde. Een paar dagen daarvoor werden de twee nog tortelend op een jacht op Ibiza gespot. Wie het nou precies uit heeft gemaakt blijft ook na Momo's interview onduidelijk. Sylvie liet kort na de breuk weten dat het een 'gezamenlijk besluit' was, terwijl Momo beweert dat hij de presentatrice gedumpt heeft.