Nieuws/Entertainment
547845
Entertainment

Walskeizer moet muze Mirusia voortaan delen

André Rieu bezorgt zijn 'engel' een bruidegom

ANDRÉ RIEU (64) haalde MIRUSIA LOUWERSE (30) van vér, uit Australië, en bezorgde haar een ander leven. De stersopraan, met Nederlandse ouders, straalt op het Vrijthof en op andere podia in de wereld waar zij met het orkest van de walskeizer optreedt. Maar deze dag straalde Mirusia zoals zij dat nooit eerder deed… op haar eigen huwelijk en speciaal voor haar bruidegom Youri Geurts, lid van André’s beveiligingsteam!

De ringen werden uitgereikt door haar 92-jarige oma en Youri’s even oude opa. Hun aanwezigheid verzachtte de afwezigheid, wegens een lang geplande vakantie naar Italië, van haar ontdekker André Rieu.

De zangeres die zoveel furore maakte bij André’s Johann Strauss Orkest kreeg vanaf diens vakantieadres wel een prachtige persoonlijke brief met felicitaties en alle wensen voor voorspoed, liefde, gezondheid en geluk. Want Rieu heeft een speciaal plekje in zijn hart voor Mirusia, en vergeleek haar zelfs met een bovennatuurlijk wezen toen hij haar in 2007 voor het eerst hoorde zingen: „De tranen sprongen mij in de ogen, het was alsof ik een engel hoorde zingen…”

Lees hier het hele verhaal.