Nieuws/Entertainment
548558
Entertainment

Ex: Gavin Rossdale belde me schreeuwend op

Gavin Rossdale heeft in de weken voor zijn scheiding van Gwen Stefani contact opgenomen met zijn ex-lover Marilyn.

Die vertelt RadarOnline dat hij de schuld voor de breuk in de schoenen krijgt geschoven.

''Ik sprak hem enkele weken geleden, hij belde me'', vertelt zanger Marilyn, de artiestennaam van Peter Robinson. Volgens hem hield Gavin Rossdale een lange emotionele monoloog en verweet hij zijn voormalige minnaar dat hij verantwoordelijk is voor de huwelijkscrisis met Gwen Stefani.

"Alles zou mijn fout zijn, omdat ik een interview heb gegeven over de affaire", zegt Marilyn. Het werd een verhit telefoongesprek. ''Hij ging maar door en bleef schreeuwen. Maar uiteindelijk kalmeerde hij en herpakte zichzelf."

Rossdale ontkende aanvankelijk de affaire met Marilyn die in 2009 publiekelijk werd. Later erkende de Bush-zanger toch dat ze begin jaren tachtig een seksuele relatie hadden. In de optiek van Marilyn was het huwelijk gedoemd te mislukken. ''Gwen verlangt iets van hem wat hij niet is en hij wil iemand zijn die hij niet is. Dat is mijn interpretatie. Het is triest voor alle partijen, vooral de kinderen."

Gavin Rossdale en Gwen Stefani waren twintig jaar samen, waarvan dertien jaar getrouwd. Dinsdag maakten ze bekend dat ze gaan scheiden.