Nieuws/Entertainment
548947132
Entertainment

Sam Bettens over Vaderdag: ’Mijn dochter was mij vergeten’

Sarah Bettens maakte vorige maand bekend voortaan door het leven te gaan als Sam Bettens. En dat betekent dat de zanger van K’s Choice afgelopen zondag voor het eerst Vaderdag vierde. Maar niet iedereen in zijn gezin was daar al helemaal aan gewend.

In zijn vlog vertelt Sam: „Het voelt nog altijd raar, zelfs voor mij, maar het was toch geweldig om mijn kinderen ’gelukkige Vaderdag’ te horen zeggen. Ook al was mijn dochter mij vergeten.”

Sam en zijn vrouw Stef hebben vier kinderen. Taylor en Justin komen uit Stefs vorige relatie, en dan zijn er twee adoptiekinderen: Jett en Charlie.

Boos op zijn dochter was de zanger allerminst: „Mijn dochter van 23 kent me al sinds haar zesde als haar stiefmoeder. Het is dus niet eens bij haar opgekomen om me een bericht te sturen, en dat is natuurlijk volkomen normaal. Ik weet dat zulke dingen tijd vragen en dat ze zich achteraf heel slecht voelde. Maar ze had de dag erna een test en die is super gegaan, dus alles is vergeven.”

Van zijn schoonvader kreeg Sam een elektrisch scheerapparaat. „Zoals zijn vader aan hem had gegeven. Er zat ook een briefje met tips bij. Het was zo’n mooi gebaar van aanvaarding dat ik er even stil van werd.”