Nieuws/Entertainment
549038312
Entertainment

Sylvie Meis: Monogamie? Alleen als hij het waard is

Sylvie Meis

Sylvie Meis

Heeft Sylvie Meis zich uitgesproken voor vreemdgaan? In een Duitse talkshow heeft het er de schijn van, nadat ze instemde met een andere gast in de uitzending die stelde dat men in een relatie elkaar de ruimte moet geven en de gelegenheid zich ook op anderen te oriënteren.

Sylvie Meis

Sylvie Meis

Het is de Duitse modeontwerper Wolfgang Joop die in de talkshow 3nach9 over het thema Liefde, trouw en seks stelt dat je moet tolereren dat de partner ook met andere mensen bezig kan zijn. „ Die tolerantie moet men oefenen, om de partner niet te verliezen.” Sylvie Meis laat daarop desgevraagd weten dat ze ervan overtuigd is dat ’het vreemde altijd spannend is’. „Ik geloof er heel sterk in dat trouw ook een keuze is. Daar kun je voor kiezen wanneer je iemand gevonden hebt, die het waard is. De nieuwsgierigheid is een oneindige zoektocht naar spanning. Daar kan je mee stoppen, dat is een keuze.”

Of ze zelf degene gevonden heeft die het waard is? Daar zegt Sylvie dan weer niets over. Onlangs werd ze nog gekoppeld aan de 40-jarige Niclas Castello, de artiestennaam van Norbert Zerbs. Ze leerden elkaar kennen op de bruiloft van model Barbara Meier en de Oostenrijkse ondernemer Klemens Hallman. Maar voor hem werd Sylvie gewaarschuwd: hij zou een bedrieger zijn, die haar naam gebruikte om zelf bekendheid te vergaren. Of Sylvie daar inmiddels zelf achter is of dat het om privacyredenen is: op haar Instagram is in elk geval geen spoor meer van Norbert te bekennen.