Nieuws/Entertainment
54910852
Entertainment

Ex Rico Verhoeven over opmerking aan Yolanthe Cabau: ’Impulsief foutje’

Rico Verhoeven en Jacky Duchenne in betere tijden.

Rico Verhoeven en Jacky Duchenne in betere tijden.

Jacky Duchenne, de ex van Rico Verhoeven, geeft op haar Instagramaccount uitleg over de opmerking die ze maandag onder een video van Yolanthe Cabau zette.

Rico Verhoeven en Jacky Duchenne in betere tijden.

Rico Verhoeven en Jacky Duchenne in betere tijden.

„Ik reageerde niet goed op de verzonden valentijnsbloemen (ik keek haar filmpje zonder geluid dus dacht dat dit voor Valentijn was (impulsief foutje))”, schrijft Duchenne op Instagram. „Echter hebben Rico en ik dit samen opgelost en is de kogel door de kerk, wij gaan beide onze eigen weg volgen. In alle rust en stilte hopen wij dit op onze manier te verwerken.”

Aanleiding voor haar reactie was een video die Cabau deelde op Instagram waarop bloemen, bedoeld voor haar overleden vader, te zien zijn. „Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 euro?”, schreef Duchenne onder de video. “Bofkont, ik heb nog nooit een valentijnscadeau gehad!” De reactie is inmiddels verwijderd.

Verhoeven liet maandag aan De Telegraaf over de bewuste kwestie weten: „Vervelend dat dit een topic is geworden dat totaal niet ter zake doet. Ik stuur regelmatig attenties naar mensen. Of het nou merchandise, een gesigneerd boek, of een bloemetje is.”

„Jacky en ik zijn weliswaar al een tijd uit elkaar, maar wonen nog in een huis omdat we nog een goede oplossing voor de woonsituatie moeten vinden. Elk contact met wie dan ook, komt dan ineens in een ander daglicht te staan. Alleen hier was het niet op z’n plaats omdat het niet om deze persoon ging en al helemaal niet met de lading die het nu krijgt. Jacky heeft haar bericht snel weer verwijderd en daarmee was de kous af. Vervelend dat het nu een eigen leven gaat leiden. Dit heeft verder niets met onze definitieve breuk te maken.”