Nieuws/Entertainment
549199
Entertainment

Foto's: BN'ers vieren Gay Pride

Veel bekende Nederlanders hijsen zich vandaag in het roze tijdens de twintigste editie van Gay Pride in Amsterdam.

Amsterdam staat vandaag klaar voor de twintigste Gay Pride, met als hoogtepunt de botenparade over de Amstel en de Prinsengracht die elk jaar weer de tongen losmaakt. De sterren zijn er in ieder geval klaar voor.

Leco van Zadelhoff is al klaar voor de botenparade. De stylist plaatste zojuist een selfie op een bootje. "Happy gaypride!! #proud #happy#friends #fun", meldt hij op Instagram.

Andre Hazes Jr wenst op Instagram iedereen een fijne Gay Pride. " Vandaag, de dag van de liefde! Nederland kleurt roze. Enjoy!", schrijft de zanger onder de foto waar hij en zijn liefje op poseren.

Ook actrice Isa Hoes viert de Gay Pride op haar dakterras. "Mijn eigen gay-pride.. #dakterras #(gay)friends", is te lezen bij de foto waar drie kabouters op staan.

Journalist Rik van de Westelaken maakt deel uit van de jury en laat via Twitter weten klaar te zijn om de boten tachtig te beoordelen.

Tv-presentatrice Fabienne de Vries heeft het ook gezellig met vrienden op boot 61. "#shareyourlovewithflowers #gaypride #parade #boot61"schrijft ze op Instagram.

Boerin Bertie is, samen met haar ex Esther, te bewonderen op de Canal Parade met een eetclub voor lesbische vrouwen. De boerin, die afgelopen seizoen meedeed aan Boer zoekt Vrouw, vaart mee met de Dining Diva's.