Nieuws/Entertainment
549367625
Entertainment

Aangeslagen René Froger speecht op uitvaart Dominic Grant

Gezeten achter zijn weduwe JULIE FORSYTH en de kinderen, hebben RENÉ en NASTASJA FROGER in Engeland afscheid genomen van hun goede vriend DOMINIC GRANT. Maandagmiddag vond in het Thanet Crematorium in Margate het afscheid plaats van de zanger en beeldhouwer, die 18 november volkomen onverwacht overleed. Hij werd maar 71.

Julie en dochter Sophie speechten, waarna René het woord kreeg. Hij vertelde welke vriendschap de twee echtparen bijna veertig jaar met elkaar hadden beleefd en welke mooie reizen zij samen hadden gemaakt. Zo waren zij in Rome, wat Dominic op zijn duimpje bleek te kennen. Maar het waren René en Nastasja die Dominic en Julie meenamen naar een kasteel, dat nota bene vlak bij hun huis lag, maar waar zij nooit waren geweest.

Tijdens de sobere dienst met maar twee bloemstukken, een op de kist en zijn naam volgens Brits gebruik geschreven in bloemen daarvoor, kreeg René het een paar keer te kwaad en werd hij door Natasja getroost.

Een paar keer werd door sprekers verwezen naar de geweldige tijd die Julie en Dominic in Nederland hadden gehad, toen zij een paar jaar in Hollandsche Rading woonden.