Nieuws/Entertainment

Simon Cowell wil succes ’One Direction’ herhalen met modellen

Simon Cowell

Simon Cowell

Hollandse Hoogte

Nu de jongens van OneDirection al een jaar elk hun eigen weg zijn gegaan, wil Simon Cowell het gat opvullen met een gloednieuwe meidengroep, schrijft The Sun. Hiervoor heeft hij zes meiden uit de X Factor bij elkaar gezet. En wat wil het toeval: ze hebben zowat alle zes modellenwerk gedaan.

Simon Cowell

Simon Cowell

Hollandse Hoogte

Een bron zegt in de Engelse krant: „Simon Cowell heeft zijn hoop op een zeskoppige meidengroep gevestigd met zangeressen die én een geweldige stem, een goed gevoel voor mode en talent voor dansen hebben. Zet ze allemaal bij elkaar en ze zien er schitterend uit. Hiermee verwacht hij dat de groep zowel jongens als meisjes aanspreekt.”

Teleurgesteld

Of de succesvolle muziekmagnaat de triomf van One Direction kan herhalen, is afwachten. In 2010 koos Cowell Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne en Zayn Malik uit en zette hen samen in een boyband. Sindsdien werden ze al gauw wereldberoemd en genoten ze de idolate aanbidding van vele tienermeisjes. Overigens is de producent niet meer betrokken bij hun nieuwe carrièremoves, sinds ze vorig jaar uit elkaar gingen, iets dat hem heeft teleurgesteld: „Oké, je wilt me er niet meer bij betrekken. Sorry dat ik jullie beroemd gemaakt heb.”

Lees meer over