Nieuws/Entertainment

Twenty 4 Seven verliefd op elkáár

Instagram Lianne van Groen

Oh baby! De gezichten van de bekende danceact Twenty 4 Seven zijn nu écht 24/7 samen: rapper Stay-C en zangeres Li-Ann blijken al een tijdje veel meer te delen dan alleen het podium! Sinds de twee deze week vriend en vijand verrasten met een romantische zoenfoto regent het stomverbaasde reacties en felicitaties.

Instagram Lianne van Groen

Niemand zag aankomen dat Stay-C (Stacey Seedorf) en Li-Ann (Lianne van Groen) ook een setje zouden vormen búiten Twenty 4 Seven, de danceact die in de jaren 90 negen Top 40-hits scoorde en in 1994 de Conamus Exportprijs in de wacht sleepte. De twee staan al sinds 2010 samen op het podium en dat was altijd een werkrelatie. „We draaiden al heel lang om elkaar heen maar door allerlei redenen kon het gewoon niet”, aldus een dolgelukkige Stay-C, die vorig jaar nog een boek uitbracht over de lessen die hij leerde in de gevangenis.

Vooral de klassieker Is It Love, een single waarop oorspronkelijk VNDG-presentatrice Nance te horen was, zullen Seedorf (48) en Van Groen (32) vanaf nu met extra gevoel en plezier ten gehore brengen. Daarnaast maken ze behalve elkaar ook ánderen gelukkig: Stay-C werkt als mindsetcoach en Li-Ann, die in 2004 bekend werd met Popstars The Rivals-meidengroep Raffish, is bodycoach en geeft yogales. Ze zitten dus voortdurend op elkaars lip en dat heeft Cupido zeker geholpen. Stay-C: „Nu was eindelijk de situatie ernaar en het was niet meer te voorkomen.”

Fans uit binnen- en buitenland en andere 90’s-artiesten reageren enthousiast op de grote onthulling. „Achterwerk uit de kast!” grapt Vengaboys-zangeres Kim op Facebook. Collega Des’ray van de 2 Brothers on the 4th Floor smult ook van het nieuws: „Wauw liefies! Veel geluk, soulmates!”.