Nieuws/Entertainment

Keith Richards: ’Nooit te jong voor rock’n roll’

Zijn tour met The Rolling Stones bewijst maar eens wat de 73-jarige rockster Keith Richards op de muren van zijn slaapkamer liet schilderen: ’Je bent nooit te jong voor rock’n roll’. Dat blijkt uit foto’s die de Daily Mail publiceert, nu de artiest zijn woning weer op de markt zet.

De Rolling Stones-gitarist kocht de stijlvolle woning aan One Fifth Avenue drie jaar geleden voor acht miljoen pond. Keith Richards richtte het appartement op de 27e verdieping minimaal in met enkele opvallende items, zoals een schilderij van Andy Warhol, een gouden stoel in de vorm van een hand, een Britse vlag en vanzelfsprekend een aantal platen. Verder koos de gitarist in zijn huis toch vooral voor donkergrijs en andere neutrale kleuren. Houten meubels maken de rustige uitstraling af.

De woning stond eerder dit jaar al te koop voor 2 ton meer, maar werd nooit verkocht. Richards rockt er niet minder om. Op 1 oktober kregen The Stones tijdens hun tour door Europa nog een volle Amsterdam Arena plat en op 15 oktober zullen ze het publiek ongetwijfeld weer de zaal laten afbreken in het Gelredome in Arnhem.

Lees meer over