Nieuws/Entertainment

Ex klaagt Blac Chyna en Rob Kardashian aan

Blac Chyna en Rob Kardashian

Blac Chyna en Rob Kardashian

Hollandse Hoogte

Rob Kardashian en zijn ex-verloofde Blac Chyna worden aangeklaagd voor laster en cyberpesten. TMZ meldt dat Blac Chyna's ex-vriend Pilot Jones een rechtszaak heeft aangespannen tegen het duo.

Blac Chyna en Rob Kardashian

Blac Chyna en Rob Kardashian

Hollandse Hoogte

Jones verwijt de realitysterren dat ze hem als homoseksueel hebben neergezet, nadat hij een foto zou hebben verkocht van een vrijpartij met Chyna. Ook zouden ze zijn adresgegevens openbaar hebben gemaakt, waardoor hij werd bedreigd.

Uit rechtbankstukken blijkt dat Jones vorig jaar ten tijde van de zwangerschapsperiode van Chyna door media werd benaderd met de vraag of hij soms de vader van het kind zou kunnen zijn. Hij heeft dit ontkend en zei ook niets te maken te hebben met het lekken van de intieme foto.

Hij zegt ernstig te zijn bedreigd nadat Kardashian en Chyna - die overigens ook niet niet meer samen zijn - zijn mobiele nummer en e-mailadres hadden rondgestrooid. Naar eigen zeggen verloor Jones hierdoor zijn eigenwaarde en ondernam hij een zelfmoordpoging. Met de rechtszaak wil hij een schadevergoeding.

Lees meer over