Nieuws/Entertainment
55541861
Entertainment

Ook Taylor Swift en Jennifer Lopez bij thuisconcert Lady Gaga

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

De line-up voor het grote thuisconcert One World: Together At Home begint steeds meer vorm te krijgen. Artiesten als Taylor Swift, Jennifer Lopez, Alicia Keys, Sam Smith, Usher en Pharrell Williams doen zaterdag ook mee aan het initiatief van Lady Gaga dat onder meer wordt uitgezonden op MTV, de BBC en alle grote Amerikaanse tv-zenders.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Ook Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Matthew McConaughey leveren een bijdrage aan de show. Eerder werd al bekend dat naast Lady Gaga zelf ook Billie Eilish, Elton John, John Legend, Paul McCartney en Eddie Vedder op de lijst met tientallen meewerkende sterren staan.

De uitzending wordt vanuit huis gepresenteerd door Stephen Colbert, Jimmy Kimmel en Jimmy Fallon. Voorafgaand aan de twee uur durende special is er ook een zes uur durende digitale uitzending met meerdere optredens.

Lady Gaga organiseerde het concert in samenwerking met Global Citizen. De bedoeling van het evenement is om stil te staan bij het werk van zorgmedewerkers tijdens de coronacrisis en de Wereldgezondheidsorganisatie te steunen.