Nieuws/Entertainment
558660048
Entertainment

Joris Linssen wilde graag meedoen aan nieuwe serie Taxi

Joris Linssen vindt het leuk dat het programma Taxi weer terugkeert op televisie. Zo leuk dat de presentator zelf ook graag weer zijn ritjes had willen maken. „Ik zou het eigenlijk weer heel graag zelf hebben gemaakt”, zei Joris in gesprek met Lex Gaarthuis in de Radio 10-ochtendshow Ekdom in de Morgen. Hij liet daarbij in het midden of hij gevraagd was of niet.

In plaats van Joris heeft SBS6 Gordon en Dennis van der Geest op het oog. Met hen zijn al proefopnames gemaakt, bevestigde Talpa eerder deze maand. „Ik moet zo lachen dat het net Gordon en Dennis van der Geest zijn”, reageert Joris. „Zij hebben ook al veel gasten uit mijn programma Joris’ Showroom laatst nog eens een keer bezocht. Ze lopen eigenlijk mijn carrière dunnetjes na te doen, maar goed.”

Taxi is volgens Joris nog altijd een „waanzinnig format.” „Het is heel verrassend. Je komt allerlei mensen tegen die random in die taxi plaatsnemen en dan zie je iedere keer weer hoe bijzonder gewone passanten zijn. Ik denk dat het met hen ook heel leuk wordt hoor.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop