Nieuws/Entertainment
561863740
Entertainment

Lil Kleine gaat colleges geven over ondernemen

Lil Kleine gaat zich richten op het geven van college’s en het begeleiden van mensen op weg naar hun dromen. Via de website van Street University kunnen mensen zich vanaf dinsdag inschrijven voor een serie exclusieve colleges van Kleine.

„Een jaar lang neem ik je mee in al mijn lessen, uitdagingen en obstakels die ik heb overwonnen om te komen tot waar ik nu sta. Ik geef je alle ins en outs op gebied van muziek, ondernemerschap en mindset zodat jij met zelfvertrouwen die volgende stap op jouw pad nu echt gaat zetten”, schrijft Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet.

Het lespakket bevat vijftig online colleges van Jorik die wekelijks worden aangeboden. Ook zijn er gastcolleges van Nederlandse Quote500-ondernemers, wetenschappers, artiesten en topsporters. Daarnaast krijgen cursisten opdrachten mee en kunnen ze feedback krijgen op hun muziekdemo en maken ze kans op een platencontract.

Tot slot wordt ieder semester afgesloten met een live-evenement op een speciale locatie met onder meer optredens van Kleine zelf.