Entertainment/Gossip
566561444
Gossip

Bevestigt Gordon nieuwe liefde?

Vorige maand zoende Gordon- (54) bij het afscheidsconcert van Elton John in Australië een onbekende jongeman. Dit was te zien op een video die de zanger later weer verwijderde van Instagram. Woensdagavond deelt Gordon opnieuw op sociale media twee foto’s, waarbij hij met een jongere man te zien is die verdacht veel lijkt op de man uit de verwijderde zoenvideo.

Bij een van de kiekjes schrijft hij: „My love! Finally!” Samen met de man met wie hij poseert, houdt hij een hart van rozen vast.

Tekst loopt door onder de foto.

Juichechannel Reality FBI denkt te weten wie de mysterieuze man is. Zij denken dat het Gavin uit Australië is. Opmerkelijk detail: in zijn Instagrambio schrijft hij ’bad decisions (verkeerde keuzes, red.)’ te maken.

Anderhalf jaar geleden dacht Gordon het geluk in de liefde te hebben gevonden bij de dertig jaar jongere Jeffrey. Na drie maanden kwam er een einde aan de relatie. „Helaas is ons sprookje ten einde gekomen en hebben Jeffrey en ik besloten toch ieder onze eigen weg te volgen”, deelde Gordon destijds op sociale media. „We hebben een geweldige tijd samen gehad en kijken daar met alle plezier op terug.”