Nieuws/Entertainment
567607108
Entertainment

CeeLo Green noemt beledigen vrouwelijke artiesten misverstand

Rapper en zanger CeeLo Green, bekend van het duo Gnarls Barkley, zegt sorry tegen zijn vrouwelijke collega’s Cardi B, Megan Thee Stallion en Nicki Minaj voor beledigingen aan hun adres. Cee Lo zei eerder tegen Far Out Magazine dat de vrouwen aandacht zoeken met ’wulpse gebaren’ in hun videoclips.

In het interview zei de Amerikaan dat veel van de hedendaagse muziek heel „ongelukkig en teleurstellend” is „op een persoonlijk en moreel niveau.” De drie vrouwelijke muzikanten zijn daar volgens hem voorbeelden van. „Cardi B en Megan Thee Stallion maken allemaal min of meer dezelfde wulpse gebaren om erbij te horen.”

De rapper voegde eraan toe dat hij het wel begrijpt, „de onafhankelijke vrouw en zelf de controle hebben, goddelijke vrouwelijkheid en seksuele expressie. Ik snap het allemaal, maar welke prijs betalen we ervoor?” Over Minaj zei hij: „Nicki zou veel kunnen bewerkstelligen op een constructieve manier, maar het voelt wanhopig.”

In een tweet maakt CeeLo nu zijn excuses. Zijn uitspraken berusten volgens hem op een „misverstand.” Hij zegt fan te zijn van alle drie de vrouwen en hen ook persoonlijk te kennen. „Ik erken ze als krachtige, mooie en invloedrijke vrouwen... en professionals.” Hij sluit zijn bericht af met een boodschap van „veel liefde aan alle vrouwelijke artiesten die hun eigen zaak runnen.”