Nieuws/Entertainment
56949461
Entertainment

Katy Perry blijft vaag over beschuldigingen seksueel wangedrag

Katy Perry heeft gereageerd op beschuldigingen van seksueel wangedrag die tegen haar gericht zijn. In een interview met The Guardian werd de Amerikaanse wat gevraagd over de beschuldigingen, maar ze bleef er vaag over.

Katy werd door haar medespeler in de clip van haar nummer Teenage Dream beschuldigd van seksueel wangedrag. Josh Kloss zegt dat de zangeres zijn broek en ondergoed heeft uitgetrokken voor het oog van een groep omstanders. Later claimde een Russische presentatrice dat Katy zich aan haar had opgedrongen.

„Ik denk dat we in een wereld leven waarin iedereen alles kan zeggen”, reageert de zangeres op de vraag over hoe zij denkt over de beschuldigingen. Volgens de zangeres worden zulke verhalen te weinig onderzocht voordat ze de wereld in geslingerd worden.„Ik wil niet zeggen dat je schuldig bent totdat het tegendeel is bewezen, maar er zijn geen checks en balances.”

„Ik reageer niet op alle dingen die over me gezegd worden, want als ik dat wel doe, dan zou ik gaan welles-nietesen over mijn hele leven.”