Entertainment/Gossip
5776403
Gossip

Actrice Troian Bellisario beviel in de auto van dochter

Troian Bellisario

Troian Bellisario

Troian Bellisario en haar man Patrick J. Adams hebben meer verteld over de geboorte van hun jongste dochter Elliott. Het meisje kwam half mei ’onder de wildste omstandigheden’ ter wereld.

Troian Bellisario

Troian Bellisario

Troian, die vooral bekend is van haar rol in Pretty Little Liars, kreeg op een gegeven moment weeën en werd geadviseerd naar het ziekenhuis te gaan. Hoewel het stel ervan uitging dat er geen haast bij was, sprongen de twee in de auto. Onderweg werden de weeën steeds sterker en op de parkeerplaats van het ziekenhuis zette de bevalling in.

„Toen ik op de knop drukte voor een parkeerkaart begon Troian te schreeuwen”, vertelt Adams in de podcast Katie’s Crib. „Tegen de tijd dat ik mijn hoofd omdraaide, zat ze op handen en knieën en begon het.” Hij vertelde daarna openlijk hoe hij de broek van zijn vrouw uittrok en zich realiseerde dat hij de baby zelf ter wereld moest brengen.

„Er was geen ruimte voor paniek. Het gebeurde allemaal in een tijdsbestek van ongeveer drie minuten”, vertelt de Suits-acteur over het moment dat het kindje geboren werd. „Toen ik haar ondersteboven draaide, begon ze te huilen en schreeuwen.” Troian weet nog dat ze zich op dat moment realiseerde dat het kindje gezond is. „’Ze leeft, ze ademt’, dacht ik toen”, zegt ze.

Het acteurskoppel maakte zaterdag de geboorte van Elliott Rowena Adams bekend.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo