Nieuws/Entertainment
57903980
Entertainment

Vrouw Dr. Dre wil weten of hij buitenechtelijke kinderen heeft

Het ziet er niet naar uit dat de scheiding tussen Dr. Dre en zijn vrouw Nicole snel rond is. Nicole heeft opnieuw een verzoek bij de rechter ingediend. Ditmaal wil ze weten of de rapper tijdens hun huwelijk mogelijk kinderen heeft gekregen met andere vrouwen.

Nicole heeft volgens TMZ verzocht dat de rapper, met wie ze 24 jaar getrouwd is, papierwerk overhandigd over mogelijke vaderschapskwesties. Het is niet duidelijk of Dr. Dre ooit betrokken is geweest bij zaken waarin wordt gesuggereerd dat hij buitenechtelijke kinderen heeft verwekt, maar mocht dat zo zijn dan wil Nicole dat hij daar open over is tijdens hun scheiding.

Het koppel maakte dit voorjaar bekend te gaan scheiden en tot dusver verloopt dat niet soepel. Zo wil Nicole een groot deel van zijn vermogen en een fiks bedrag aan alimentatie, waar de rapper het niet mee eens is. Ze denken ook allebei anders over de huwelijkse voorwaarden waaronder ze zijn getrouwd. Nicole stelt dat ze die onder dwang heeft getekend en dat Dr. Dre later in het huwelijk de papieren heeft verscheurd, iets wat hij ontkent.

safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd