Nieuws/Entertainment
579163494
Entertainment

Docu Ozzy Osbourne in september op televisie

De langverwachte documentaire over Ozzy Osbourne komt deze zomer nog op televisie. Zender A&E heeft bekendgemaakt dat Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne op 7 september te zien is in de Verenigde Staten. Wanneer en of de film in andere landen op de buis komt, is nog niet duidelijk.

De komst van de docu over de 71-jarige rocker werd in januari aangekondigd. Eigenlijk zou de film in maart in première gaan tijdens South By Southwest (SXSW), maar het filmfestival werd vanwege de coronacrisis afgelast.

De film gaat over het leven van Ozzy, van zijn jeugd tot zijn succes met Black Sabbath en later zijn solocarrière. Voor de documentaire werden de zanger en zijn gezin en artiesten als Marilyn Manson, Post Malone en Rob Zombie geïnterviewd.

Ozzy heeft een heftige periode achter de rug, maar het gaat steeds beter. De zanger worstelde het afgelopen jaar met zijn gezondheid en maakte in januari bekend de ziekte van Parkinson te hebben. Zijn vrouw Sharon vertelde vorige maand dat haar man elke dag sterker wordt.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop