Nieuws/Entertainment
59177633
Entertainment

Iris Hond leerde veel van datingprogramma

Iris Hond

Iris Hond

Iris Hond is dankbaar dat ze het Net5-programma Iris en de 12 dates heeft mogen meemaken. Het leverde haar dan wel geen nieuwe liefde op, maar ze zegt er veel van te hebben geleerd.

Iris Hond

Iris Hond

„Ik heb mezelf gedurende deze weken helemaal open durven te stellen. Het team, Lennart, en mijn dates hebben mij het vertrouwen gegeven om samen de liefde te willen onderzoeken. En ondanks dat ik deze avontuurlijke reis niet heb kunnen verzegelen met een liefdesrelatie met een man, kan ik het cliché helemaal beamen; je moet eerst van jezelf houden en dat ben ik vol overtuiging gaan doen”, aldus Iris op Instagram.

De pianiste is naar eigen zeggen overspoeld met lieve berichten. „Berichten waarin jullie ervaringen en emoties met mij delen. Blijf dit alsjeblieft doen. Deze inspireren mij nieuwe muziek te schrijven. Ik vind het zo mooi om vooral van veel vrouwelijke kijkers terug te horen dat ik jullie heb mogen inspireren door de gesprekken die ik met Lennart heb gevoerd over het veelomvattende thema; liefde!”

Perfect

Iris heeft vooral geleerd dat niet alles perfect hoeft te zijn. „Ik heb de controle leren loslaten. Veel meer dan ooit tevoren heb ik het gevoel dat ik leef! En die ervaring is onbetaalbaar. Dank jullie wel voor jullie aandacht, tijd en openheid. Liefde is overal.”

Naar Iris’ zoektocht naar liefde keken de afgelopen weken niet heel veel mensen. De finale werd dinsdag bekeken door 136.000 mensen.