Nieuws/Entertainment
593882517
Entertainment

Tekort aan Quarter Pounders bij McDonald’s door Travis Scott

Travis Scott

Travis Scott

Restaurantketen McDonald’s is in de Verenigde Staten in de problemen gekomen vanwege een tekort aan voorraden van sommige producten. Dat wordt veroorzaakt door een zeer populair menu dat is samengesteld door rapper Travis Scott. Dat meldt Variety.

Travis Scott

Travis Scott

Fans van Scott hebben op TikTok filmpjes gepost waarin ze bij de bestelzuil van de drive-through het liedje Sicko Mode afspelen als ze wordt gevraagd wat ze willen bestellen. Soms zeggen ze erbij: „Je weet wat ik wil.” Dat levert zowel hilariteit als ergernis op bij de medewerkers. Het menu bestaat uit een Quarter Pounder met kaas, bacon, sla, augurk, ketchup en mosterd, een medium portie friet met barbecuesaus, en een Sprite.

De directie van de keten heeft een instructie gestuurd aan medewerkers wat er wordt bedoeld als klanten slechts tracks van Travis Scott afspelen.

De rapper werkt al een tijdje samen met de fastfoodketen, maar het is voor het eerst dat het bedrijf met een voorraadprobleem te kampen heeft door de populariteit van Scott. Een meevaller voor McDonald’s is dat het om een tijdelijke actie gaat.