Entertainment/Sterren
595108068
Sterren

Chrissy Teigen viert een jaar zonder alcohol

Chrissy Teigen liet maandag precies een jaar geleden de drank staan en voelt zich daar ontzettend goed onder. Op Instagram schrijft het model dat ze het soms wel mist om zich „mal en zonder zorgen” te voelen, maar dat alcohol haar in de laatste periode toch weinig plezier meer bood.

„Ik dronk tegen de paniekaanvallen die grotendeels zijn verdwenen door - hoor dit dan - te stoppen met drinken”, schrijft de kookboekenschrijfster op Instagram bij een video van de vakantie die ze momenteel viert met echtgenoot John Legend en hun twee kinderen. „Soms voel ik frustratie als ik terugkijk op dagen die ik me beter zou moeten herinneren dan ik doe vanwege de alcohol.”

Teigen schrijft dat ze zich de meeste awardshows waar ze naartoe is geweest niet meer goed herinnerd. „Er zijn foto’s van grote levensmomenten waar je ziet dat mijn ogen er gewoon.. niet bij zijn. Sommige van fotoshoots voor werk, sommige gewoon stranddagen met het gezin.”

De 36-jarige zegt niet te kunnen voorspellen of ze ooit nog een drankje zal drinken. „Maar ik weet wel dat ik nooit meer terug wil naar hoe het was. En voor nu is het het beste om dan niets te nemen. Ik laat de nare dromen komen en probeer daarmee te dealen in therapie, zonder drank.”